Det Kgl. Teater aflyser

Alt aflyses på Det Kongelige Teater til og med 5. april 2021      Stor musical rykkes til efteråret 2022


Som følge af forlængelsen af restriktioner i forbindelse med covid-19 aflyser Det Kongelige Teater alle forestillinger og aktiviteter frem til 5. april. Alle billetter refunderes hurtigst muligt.

Publikum, der havde glædet sig til at opleve den stort opsatte musical, West Side Story, i Operaen til april, kan dog roligt beholde deres billetter. Den populære forestilling flyttes nemlig til efteråret 2022.

– I den nuværende situation og med alle de nødvendige forholdsregler og restriktioner er det ikke muligt at færdiggøre vores nye opsætning af West Side Story, som den intense, fysiske og spektakulære forestilling, vi drømmer om, at det skal være. Vi rykker derfor hele produktionen til efteråret 2022, og vi håber, at publikum vil være tålmodige og føle, at det var det hele værd, når dette fantastiske værk endelig kan få premiere, siger teaterchef Kasper Holten.

Alle købte billetter til West Side Story er derfor gyldige til efteråret 2022, og er man forhindret, er det naturligvis muligt at få pengene retur.

Forlængelsen af restriktionerne betyder, at salget til en del af Det Kongelige Teaters egne forestillinger fortsat er midlertidigt suspenderet.